Η Εταιρεία

Αρχική >> Η Εταιρεία
ENALAX

Καλωσήλθατε στην Web Wellness Hellas

Ως καινοτόμος ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, η Business Process Technologies, Μητρική της Web Wellness Hellas, επιδιώκει να εφαρμόσει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που βελτιώνουν την ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. 

 Ένα μοναδικό σύστημα ευεξίας που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για την Business Process Technologies είναι το αποτέλεσμα πολυετούς επιστημονικής έρευνας και εφευρέσεων. Το σύστημα περιλαμβάνει τη συσκευή Life Balance και το σύμπλεγμα κλινικών εφαρμογών Web Life Expert.

Διαθέτουμε τις πιο Αποτελεσματικές Συσκευές Βιομετρικών Τέστ

ΜΙΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ.

Το 1920, ο Royal Raymond Rife, ένας επιστήμονας, εφήυρε το πρώτο υπεριώδες μικροσκόπιο στον κόσμο και έναν μικρο-επεξεργαστή. Με τη βοήθεια αυτής της εξελιγμένης συσκευής, ο Rife ήταν ο πρώτος που είδε έναν ιό ζωντανό. Ο Rife ήταν σχολαστικός στην αναγνώριση ενός ατομικού φάσματος ακτινοβολίας για κάθε μικρόβιο χρησιμοποιώντας ιδιότητες φάσματος. Στη συνέχεια, επηρέασε τον ιό με τη συχνότητα της δικής του αντήχησης. Ο συντονισμός θα αυξήσει την ακτινοβολία ταλάντωσης, παρόμοια με δύο κύματα ωκεανού που εντείνουν το    ένα το άλλο όταν συγχωνεύονται. Με αυτόν τον τρόπο, ο επιστήμονας θα πολλαπλασιάσει 

τις φυσικές ταλαντώσεις μέχρι να πεθάνει από την ακτινοβολία, χωρίς όμως να βλάψει

τους περιβάλλοντες ιστούς. Ο Royal Raymond Rife ονόμασε αυτή τη συχνότητα ως 

«θανάσιμη μικροβιακή συχνότητα»..

ttt

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων

 

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι ενημερώσεις που γίνονται ανά εβδομάδα στα κεντρικά μας γραφεία

 

Παρουσιάσεις Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
Παρουσίαση Προϊόντων Life Balance (5-7μμ)
Ενημέρωση Υγείας Ανατομία- Φυσιολογία Οργάνων (6-9μμ) Dr.Παυλάκης Παναγιώτης (Παθολόγος)
Ενημέρωση Διατροφής
Ενημέρωση Υγείας-Ευεξίας Αιτίες Ασθενειών & Αποτυχιών. Βιοσυντονισμός & Ποιότητα Ζωής (6-8μμ.) Σιώρρης Πέτρος (Οικον/λόγος-Σύμβουλος HRM)
Εκπαίδευση Λογισμικού Συσκευών
Παρουσίαση Σχεδίου Μαρκετινγκ Βιοσυντονισμός-Ποιότητα Ζωής- Οικονομική Ωφέλεια (3-6μμ.) Σιώρρης Πέτρος (Οικον/λόγος-Σύμβουλος HRM)

 Gallery Φωτογραφιών