Επικοινωνήστε Μαζί μας

 Αρχική >> Επικοινωνία

Κάντε το πρώτο βήμα στην Υγεία. Κλείστε ένα ραντεβού

Και ενημερωθείτε για τις τελευταίες αποκλειστικές, ολοκληρωμένες και πιο προηγμένες μεθόδους αποτοξίνωσης.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σε 2 εργάσιμες μέρες προκειμένου να επικυρώσει το ραντεβού σας.

 

Όλοι μπορούν να απολαύσουν το όφελος του Βιοσυντονισμού, είτε είναι νεογέννητοι είτε 100 ετών! Είναι μια ασφαλής και ήπια θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ανθρώπων όλων των ηλικιών. Είναι μη επεμβατική χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες και δεν απαιτεί φαρμακευτική αγωγή.

Η συμβουλευτική συνεδρία είναι 100% ανέξοδη, ανώδυνη και αξιόπιστη, χωρίς δεσμεύσεις για οποιαδήποτε αγορά! Μέσα σε μία ώρα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει όλες τις  πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει πως μπορεί να βοηθηθεί στη θεραπεία πολλών διαφορετικών ζητημάτων, όπως, χρόνιους πόνους και φλεγμονώδεις νόσους, ήπαρ, νεφρικά και εντερικά προβλήματα, candida, αλλεργίες και δυσανεξίες, ανοσολογικά προβλήματα, νευρολογικές, ορμονικές και δερματικές διαταραχέςκαι ν’αποκτήσει μία πλήρη εικόνα των διαθέσιμων λύσεων που μπορεί να έχει ανάλογα με τις εξατομικευμένες του ανάγκες. Για να κλείσετε το ραντεβού σας, απλά συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά. Το ραντεβού μπορεί να γίνει είτε στα κεντρικά μας γραφεία είτε σε ένα κέντρο Βιοσυντονισμού μας. Συμπληρώνοντας το τηλέφωνό σας μας δίνετε τη δυνατότητα να σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε τον χώρο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί.

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της αφάρμακης μη επεμβατικής θεραπείας.

Είστε μόνο ένα «κλικ» μακριά από την καλύτερη υγεία!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

info@bioweb.gr

sales@bioweb.gr

support@bioweb.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

213-045-0161

FAX: 213-045-0162

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Φειδίου 6 (5ος όρ.), 106 78,
Αθήνα, Ελλάδα