ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 2021

Για τους επαγγελματίες υγείας κλασσικής και εναλλακτικής Ιατρικής η εκπαίδευση Βιοσυντονισμού θα βοηθήσει στην ταξινόμευση των γνώσεων και θα ανοίξει πολλές δυνατότητες στην επαγγελματική δραστηριότητα παράλληλα δίνοντας σύχρονα εργαλεία και καλύτερο αποτέλεσμα στις παθήσεις που χειρίζονται δύσκολα με τίς υπάρχον μεθόδους.

Οι χρήστες των συσκευών βιοσυντονισμού και οι ενδιαφερόμενοι που πραγματικά νοιάζονται για την υγεία, στην εκπαίδευση έχουν δυνατότητα να μάθουν την λειτουργία των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού του ανθρώπου αλλά και να ανακαλύψουν τον μηχανισμό των παθολογειών που συχνά ρυθμίζονται εύκολα και αποτελεσματικά με την μέθοδο βιοσυντονισμού.

Κάθε αναφερόμενη στην εκπαίδευση επιστημονική έρευνα υποστηρίζεται με ορθά αποδεδειγμένα και καταγεγραμμένα γεγονότα όπως και τα περιστατικά που αναφέρονται αφορούν μόνο τα ιστορικά υγείας που αποδείχτηκαν από επίσημες αρχές στον κλάδο υγείας.

Σύμφωνα με τις προσδοκίες και επιθυμίες του κάθε εκπαιδευόμενου διαθέτουμε πολυεπίπεδη εκπαίδευση για μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής και προόδου.

Η συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς φορείς υπόσχεται σε κάθε εκπαιδευόμενο πλήρης ικανοποιίηση και καταχώρηση του ανάλογου επιπέδου επίσημη και αναγνωρισμένη  πιστοποίηση.

Συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτικοί Φορείς

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Βιοσυντονισμού 2021

10 + 8 =

Share This