ACUMULLIT SA®

Γρήγορα, Αποτελεσματικά, Νόστιμα

Περιλαμβάνει προϊόντα με συμπύκνωμα από φυσικά συστατικά αυξημένης & γρήγορης
αποτελεσματικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ACUMULLIT SA

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Acumullit SA (Τεχνολογία Δύναμης Αποθήκευσης) είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία, μέσω της οποίας μπορείτε να προσλάβετε το απαραίτητο βιταμινούχο σύμπλεγμα, απολαμβάνοντάς το οποιαδήποτε στιγμή. Δεν υπάρχουν δισκία και κάψουλες, αραιωμένοι χυμοί, αναποτελεσματικοί ψεκασμοί και κρέμες – μόνο νόστιμες παστίλιες από φρούτα, λαχανικά και φυτά γεμάτα με χρήσιμες ουσίες. Το APL έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στον τομέα της υγιεινής διατροφής, καθιστώντας τα προϊόντα του εξαιρετικά νόστιμα και πολύ εύκολα στη χρήση. Στο επίκεντρο όλων των προϊόντων APL συνυπάρχουν τα φυσικά συστατικά και η εναρμόνιση με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις. Οι ειδικά επιλεγμένες φόρμουλες και η μοναδική παραγωγική διαδικασία εγγυώνται τη φρεσκάδα, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια κάθε προϊόντος μας.

Aliona Repedus

Aliona Repedus

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας APLGO

Σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς!
Με πολύ σεβασμό, Aliona Repedus.

15 προϊόντα της φύσης για την υγεία και μακροζωία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τι κάνει , όμως, τόσο ιδιαίτερα αυτά τα προϊόντα που
βασίζονται στην τεχνολογία της Acumullit SA;

1. Εμφανίζουν σχεδόν άμεση επίδραση – παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια μας  με την εφαρμογή των προϊόντων, αποδεικνύοντας τη δύναμη και το όφελος  των συστατικών τους, και εξασφαλίζοντας τη βέλτιση αφομοίωση από τον οργανισμό μας με τη χρήση μιας μοναδικής τεχνολογίας.
2. Όντας εύκολο στη χρήση, βασίζεται σε μοναδικές τεχνολογίες, οι οποίες δεν είναι μόνο τα ίδια τα προϊόντα, αλλά ακόμα και η συσκευασία τους, που σας προσφέρει μέγιστη άνεση και σας επιτρέπει να επιλέξετε εσείς τον βέλτιστο χρόνο για τη χρήση τους (στο αεροπλάνο, στο δρόμο, στη δουλειά, κλπ).
3. Πρόκειται για μια εύγευστη φόρμουλα με φυσικά εκχυλίσματα φρούτων (ειδικά μούρων) που δίνει στα προϊόντα μας μια ευχάριστη γεύση, με τη μορφή παστίλιας, ενώ παράλληλα φροντίζει αποτελεσματικά για την υγεία μας.
4. Είναι φτιαγμένο με βάση καινοτόμες τεχνολογικές διαδικασίες, και οι τύποι που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων APL έχουν περάσει πολλές δοκιμασίες, έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εγκριθεί από τους κορυφαίους ειδικούς στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
5. Περιέχουν μόνο ασφαλή συστατικά. Τα προϊόντα μας παράγονται με ειδική τεχνολογία, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και δεν περιέχουν διεγερτικά και άλλες επιβλαβείς ουσίες (συμπεριλαμβανομένων των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων) πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν παρενέργειες.

Η Καινοτομία της τεχνολογίας βασίζεται στα εξής :
1. Μέθοδος εξαγωγής: μέσω εκκένωσης ρεύματος υψηλής συχνότητας, το οποίο επιτρέπει να απομονώσει νανοσωματίδια των ενεργών συστατικών των βοτάνων από την κυτταρίνη τους.
2. Μέθοδος ενθυλάκωσης: κατά τη διάρκεια της εξαγωγής, τα σωματίδια αποκτούν “περιτύλιγμα” από πολύ λεπτό νανοπερίβλημα που παίζει τον ρόλο του νανοκοντείνερ, με όλο το σύνολο των ουσιών μέσα.
3. Μέθοδος διανομής: το νανοκοντείνερ έχει αρνητικό φορτίο, και για αυτό τον λόγο κατευθύνεται προς τα παθολογικά κύτταρα, τα οποία έχουν θετικό φορτίο στις μεμβράνες και στις υποκυτταρικες δομές τους, συμπεριλαμβανομένου του πυρήνα (λόγω ύπαρξης των ελευθέρων ριζών- οξειδωτικών μέσα τους ) .
4. Μέθοδος λήψης: παρασκεύασμα σε μορφή dragee (παστίλιες), υπογλωσσίων, απορροφάται αμέσως χάρη στο διακλαδισμένο τριχοειδές σύστημα, παρακάμπτοντας το πεπτικό σύστημα. Κυκλοφορεί στο αίμα με ταχύτητα 150 μ/ δευτερόλεπτο σε όλο τον οργανισμό, αλληλεπιδρώντας με τις παθολογικές δομές (με τα κύτταρα, τους ιστούς, τα όργανα).
Αυτός ο τρόπος αυξάνει τον συντελεστή απορρόφησης των ενεργών συστατικών από 3-10% (μέσω του πεπτικού συστήματος) στο 95-100%. Ως αποτέλεσμα, έχουμε υψηλή
ακρίβεια στη βελτίωση του οργανισμού.
5. Συνιστάται για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ακόμα και για τα βρέφη. Διαλύεται στο νερό ή χρησιμοποιείται σαν υπογλώσσιο. Είναι προϊόν της νέας γενιάς ενδοκυτταρικής αποκατάστασης και συστημικής ρύθμισης, με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, που οφείλεται στις προαναφερόμενες ιδιότητες της καινοτόμας
τεχνολογίας.

APLGO DROPS

contain components of herbs, plants, and fruit. They are full of energy and information of a positive nature. In other words, they affect all three components of the human body.

ΕΥΚΟΛΗ
ΑΝΑΠΝΟΗ

ALT

Από το ALTERNATIVE (Εναλλακτικό)

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από αλλεργίες – μύτη που τρέχει, φαγούρα, πρήξιμο και ερεθισμούς. Ήρθε η ώρα να αντεπιτεθούμε με το νέο προϊόν από την APL.
Αν κουραστήκατε να μισείτε την άνοιξη με την γύρη και τα άνθη που σας τρομάζουν…
Αν κουραστήκατε να βήχετε, να φτερνίζεστε και να έχετε πάντα πρόχειρο ένα μαντήλι, όταν βγαίνετε από το σπίτι…
Αν θέλετε να μπορείτε να τρώτε ότι προϊόντα θέλετε χωρίς τον φόβο να σας πιάσει φαγούρα ή δύσπνοια…
Τότε το ALT – ένα μοναδικό σύμπλεγμα φυσικών συστατικών από την APL – θα γίνει ο αληθινός σας βοηθός στην μάχη κατά της αλλεργίας!
Το ALT περιέχει μόνο ασφαλή φυσικά συστατικά, όπως πράσινο τσάϊ και εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι γευστικές παστίλιες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε γρήγορα τα συμπτώματα της αλλεργίας χωρίς να βλάπτετε τον οργανισμό σας.

ΜΗΝ
ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.
ΠΑΝΤΑ

BRN

από το Αγγλικό BRAIN (“εγκέφαλος”)

Οι επιχειρηματίες, οι σπουδαστές, οι επιστήμονες, οι λογιστές και πολλοί άλλοι επαγγελματίες υποφέρουν συχνά από αυτό που ονομάζεται συναισθηματική κόπωση (κάψιμο).
Ο εγκέφαλος είναι τόσο υπερφορτωμένος με πληροφορίες, και εργάζεται συνεχώς, επεξεργαζόμενος δεδομένα όπως ένας υπολογιστής, και έτσι έρχεται μια στιγμή όπου πέφτει η απόδοση αυτής της “μηχανής”.
Αυτή τη στιγμή είναι εύκολο να την διακρίνετε.
Θα είστε διαρκώς κουρασμένοι, θα ξεχνάτε πράγματα, και θα αισθάνεστε κουρασμένοι συναισθηματικά. Πράγματα τα οποία τα τελειώνατε σε δύο λεπτά, τώρα σας παίρνουν ώρες. Θα σταματήσετε να εμπνέεστε ή να είστε δημιουργικοί, θα αισθάνεστε ότι κάνετε τα πάντα αυτόματα και η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών του μυαλού σας θα έχει χαθεί.
Αν το αφήσετε έτσι, όλα αυτά θα εξελιχθούν σε νόσο Αλτσχάϊμερ, και αργότερα θα χάσετε την μνήμη σας. Πώς μπορείτε να το προλάβετε αυτό;
Οι παστίλιες συσσωρευμένης δύναμης νέας γενιάς θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε συντονισμένοι. Τα συστατικά του μίγματος έχουν επιλεγεί με τέτοιον τρόπο ώστε να υποστηρίξουν το νευρικό σας σύστημα, βοηθώντας το να καταπολεμήσει τα πρώτα σημάδια πνευματικής κόπωσης και απώλειας μνήμης.
Τα συστατικά των παστίλιων μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε την αποτελεσματικότητα της αντίληψης (κατανόησης) και των διανοητικών διαδικασιών σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΒΓΑΙΝΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ
ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ!

BTY

BTY – (Προφέρεται “ΟΜΟΡΦΙΑ”) – ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ
BEAUTY (ΟΜΟΡΦΙΑ).

Το BTY είναι ένα φυσικό θρεπτικό υλικό (nutricosmetics) που θα σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο σίγουροι και νεότεροι, να είστε πιο δραστήριοι, λιγότερο κουρασμένοι, να έχετε ισορροπημένα στοιχεία για την καθημερινή σας διατροφή.
Το BTY είναι ένα premium προϊόν της σειράς Acumullit SA.
Το BTY είναι το πραγματικό ελιξίριο της νεολαίας που πάντα ονειρευόσασταν!
Το BTY προωθεί την ενεργό καταπολέμηση των ρυτίδων, της ατονίας, του λήθαργου και της κόπωσης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

GRW

GRW – (προφέρεται «GROW») από το Αγγλικό
GROW – Αναπτύσσομαι

Γνωρίζετε ότι η διαδικασία γήρανσης μπορεί να
επιβραδυνθεί δραματικά;

Ένα μοναδικό προϊόν της APL βοηθά να 
δυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να
διατηρηθεί μόνιμα η νεότητα και η νέργεια.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ
ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ.

GTS

GTS – Αποκτήστε την ζωτικής σημασίας
δύναμη.

 Δεν θα θέλατε η μέρα να έχει περισσότερες
Μήπως δεν έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε τις
δουλειές σας;
Αισθάνεστε εξαντλημένος και ποτέ δεν θέλετε να
βγείτε για έναν βραδυνό περίπατο ή να συναντήσετε τους φίλους σας;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την υψηλή ταχύτητα έχει αρνητική επίδραση στους περισσότερους ανθρώπους, προκαλώντας άγχος. Η έλλειψη θρεπτικών συστατικών στην διατροφή μας είναι η αιτία της χρόνιας κόπωσης.

Το GTS είναι ένα αποτελεσματικό μίγμα βιταμινών, ορυκτών και βοτάνων, τα οποία, συνδυαζόμενα με την κατάλληλη δίαιτα και τακτική άσκηση θα γεμίσουν το σώμα σας με
ενέργεια.
Δεν είναι ένα χημικό διεγερτικό όπως η καφεΐνη ή η εφέδρα, αλλά ένα φυσικό σύμπλεγμα βιταμινών Β, οι οποίες σε συνδυασμό με το συνένζυμο Q10, βελτιώνουν τις διαδικασίες
μεταβολισμού στο σώμα και επιταχύνουν την αποσύνθεση των υδατανθράκων για να απελευθερώσουν ενέργεια.

 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΕΝΟΣ
ΚΑΘΑΡΟΥ
ΣΩΜΑΤΟΣ

MLS

Οι επιστήμονες κέρδισαν την μάχη εναντίον των
«αόρατων παρασίτων»!

MLS – Από το MULTI-SPECTRUM (πολλαπλού
φάσματος).

 Η APL προσφέρει το MLS – ένα αντιπαρασιτικό
σύμπλεγμα – που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας και την απαλλαγή από τα παράσιτα μια για πάντα, χωρίς παρενέργειες!
Αν οι άνθρωποι μελετούσαν τα σώματά τους με το πρέπον ενδιαφέρον, σίγουρα θα τρόμαζαν από τον μεγάλο αριθμό σκουληκιών και μυκήτων, πρωτόζωων και βακτηρίων, ρικέτσια και ιών στο σώμα τους.

Εν τω μεταξύ, αυτά τα πολυκυτταρικά, μονοκυτταρικά ή προκυτταρικά παράσιτα, είναι βασικά ανθρώπινα βιολογικά παθογόνα. Η APL προσφέρει το μοναδικό σετ MLS που θα
σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την υγεία σας και να απαλλαγείτε από τα παράσιτα μια για πάντα.
Το MLS περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και είναι τελείως αβλαβές για τους ανθρώπους!

Η ΦΥΣΗ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ
ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ!

NRM

Βάλτε το ζάχαρό σας υπό έλεγχο!

NRM – Από το Αγγλικό ΝΟRΜ

Η φύση προστατεύει την υγεία σας ξανά!
Η νέα φόρμουλα με τρία ισχυρά συστατικά εμποδίζει
την ανάπτυξη του διαβήτη και μειώνει τον κίνδυνο της
νόσου στο δεκαπλάσιο.
Σύμφωνα με τα στατιστικά, ένα στα τριάντα άτομα
πάσχει από διαβήτη. Ένα νέο προϊόν από την APL
στοχεύει να αντιμετωπίσει αυτό το κρίσιμο θέμα!
Και όπως πάντα, η ίδια η φύση πολεμά αυτό το
πρόβλημα – με την χρήση τριών συστατικών που
εμποδίζουν την ανάπτυξη του διαβήτη και μειώνουν τον
κίνδυνο να εκδηλωθεί αυτή η νόσος στο δεκαπλάσιο.

Ένας αριθμός φαρμακευτικών φυτών χρήσιμα κατά του διαβήτη είναι γνωστά στην λαϊκή ιατρική. Η Pitaya ή Pitahaya ή φρούτο του δράκου, το youmgman ή ροδάκινο του βουνού,
η γκαρσίνια η Καμποτζιανή, το λυκείο, το Σιβηριανό ginseng, η σουρβιά, το ginseng, το μύρτιλλο – όλα αυτά τα υπέροχα φυτά χρησιμοποιημένα μαζί οδηγούν σε μια σημαντική
μείωση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα.
Συμβάλλον επίσης στην συνολική βελτίωση του οργανισμού, σε πολλές μεταβολικές διαδικασίες, και έτσι βοηθούν να καθυστερήση η ανάπτυξη ορισμένων επιπλοκών που
συχνά συνοδεύουν τον διαβήτη.

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ

RLX

RLX – Από το Αγγλικό RELAX

Η μοναδική σύνθεση των παστίλιων RLX,
όχι μόνο θα σας ηρεμήσει, θα σας δώσει εμπιστοσύνη και θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, αλλά θα γεμίσει επίσης το σώμα σας με απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρεί την υγεία των νευρικών κυττάρων σας.

ΑΙΣΘΑΝΘΕΊΤΕ
ΤΗΝ ΧΑΡΑ
ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!

SLD

SLD – Από το Αγγλικό SLIDE – γλιστρώ, τσουλήθρα!

Είχατε ποτέ πόνο στις αρθρώσεις;
Είναι δύσκολο να απαλλαγείς από αυτό, και είναι
εξαντλητικό…
Αλλά η λύση στο πρόβλημα είναι εύκολη!
Ποια συστατικά είναι τα πιο χρήσιμα για τις
αρθρώσεις;
Υπάρχουν έξι χρήσιμα στοιχεία : ραδίκι, ραπανάκι,
αχλάδι, μέντα, άγριες φράουλες και σουρβιά.
Η αποτελεσματικότητα αυτών των έξι συστατικών επιβεβαιώθηκε από κλινικές δοκιμές – κάθε ένα από αυτά βελτιώνει την λειτουργία και την υγεία των αρθρώσεων ακόμα και μεμονωμένα, και έτσι το σύμπλεγμα SLD μπορεί να είναι βασικό για άτομα που υποφέρουν από πόνο και χαμηλή κινητικότητα!
Επί πλέον, αυτά τα συστατικά επιβραδύνουν την διαδικασία της καταστροφής των αρθρώσεων και έτσι είναι χρήσιμα σε κάποιον που θέλει να διατηρήσει ένα δραστήριο
τρόπο ζωής για πολλά χρόνια.

ΝΙΚΗ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΤΟΥ ΠΌΝΟΥ

STP

STP – Από το Αγγλικό STOP!

Όπως πάντα, φυσικό, ασφαλές και γευστικό το STP – ένα
νέο προϊόν από την APL – κάνει την ζωή ευκολότερη για
όλους όσους υποφέρουν από πόνο!
Το STP βοηθάει στην απαλλαγή από πονοκεφάλους,
οδοντόπονους, μυϊκούς και οστικούς πόνους, γρήγορα
και αποτελεσματικά, χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες.

Η ΦΟΡΜOΥΛΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ
ΚΑΡΔΙΑ

HRT

HRT – Από το Αγγλικό «Heart»

Αυτή είναι μια πραγματική καινοτομία στην βιομηχανία – ένα μοναδικό φυσικό σύμπλεγμα που βοηθάει να κρατήσετε την
καρδιά σας υγιή για πολλά χρόνια!

Φυσικά συστατικά, όπως εκχύλισμα μιγκέ και σμέουρο, αντιμετωπίζουν τα φραγμένα αιμοφόρα αγγεία και βοηθούν να βελτιωθεί η δουλειά του μυός της καρδιάς.

Οι καρδιοαγγειακές παθήσεις συνεχώς παίρνουν την πρώτη θέση μεταξύ των πιο κοινών και επικίνδυνων ασθενειών τις
τελευταίες δεκαετίες.

Αυτές οι παθήσεις είναι πολλές, συμβαίνουν με διαφορετικούς τρόπους και έχουν διαφορετικές αιτίες. Τα ενεργά συστατικά του συμπλέγματος βιταμινών και ορυκτών HRT βοηθούν να δυναμώσει ο μυς της καρδιάς. Το μοναδικό μας προϊόν δημιουργήθηκε για να διατηρεί στην καλύτερη επίδοση το αγγειακό μας σύστημα.

ΓΡΗΓΟΡΗ
ΒΟΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ.

ICE

ICE – Από το Αγγλικό ICE – πάγος.

Γρήγορη βοήθεια για το στομάχι σας – ένα σύμπλεγμα βιταμινών – ορυκτών, το ICE, το οποίο ενσωματώνει μόνο δοκιμασμένα και φυσικά συστατικά.
Προσεκτικά εξελιγμένα συστατικά είναι τα πιο αποτελεσματικά για την θεραπεία τέτοιων ευαίσθητων προβλημάτων όπως καούρα, δηλητηρίαση, ναυτία και φούσκωμα.
Γιορτές μεγάλης διάρκειας, πλουσιοπάροχα γεύματα και δείπνα, δεν δίνουν στο στομάχι σας την δυνατότητα να λειτουργήσει φυσιολογικά.

Είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτό να ανταπεξέλθει στον σύγχρονο τρόπο ζωής. 
Γι’ αυτό η εταιρία μας δημιούργησε το σύμπλεγμα βιταμινών και ορυκτών ICE για να βοηθήσει στην υγιεινή και κανονική πέψη, να καταπολεμήσει την καούρα και αλλα δυσάρεστα προβλήματα που σας αποσπούν την προσοχή όπως ούσκωμα, ναυτία και δηλητηρίαση.

ΓΙΑ ΝΑ
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ
ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΣΑΣ
ΥΓΙΕΣ.

HPR

HPR – (προφέρεται «heper»), από το Λατινικό
«hepar» – συκώτι (σ.μ. Ελληνικά «ήπαρ»)

Το συκώτι είναι το κύριο βιοχημικό
εργαστήριό μας.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα εργοστάσιο με μια ποικιλία εγκαταστάσεων παραγωγής και μεταφορείς, όπου κάτι πάντοτε κατασκευάζεται και αποσυντίθεται.

Ηπατοκύτταρα συνδυαζόμενα σε ομάδες – ηπατικά κυψελιδωτά κύτταρα, εργάζονται σ’ αυτό το εργοστάσιο.

Το αίμα τους παραδίδει διάφορα βιολογικά ενεργά συστατικά, και αυτά δημιουργούν άλλα, ανάλογα με την δουλειά που πρέπει να κάνουν.

Για παράδειγμα, οι πρωτεΐνες μας συντίθενται στο συκώτι από τα αμινοξέα στα οποία οι πρωτεΐνες κρέατος διασπάστηκαν στον εντερικό σωλήνα. Η χοληστερίνη, οι παράγοντες πήξεως του αίματος, τα ένζυμα, τα συστατικά της χολής και άλλα,
«παράγονται» εδώ σε τμήματα συναρμολόγησης – τα κυψελιδωτά κύτταρα.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να το κρατάμε υγιές και σωστά λειτουργικό. Για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο έχετε τώρα εναν αξιόπιστο βοηθό – συσσωρευμένα χάπια HPR – το προϊόν της σειράς Acumullit SA.

Ένα τόσο σημαντικό όργανο είναι σίγουρο ότι χρειάζεται προστασία. Ασχέτως του πόσο ισχυρό είναι, μπορεί επίσης να υποστεί φθορά. Να θυμάστε ότι τα λιπαρά τρόφιμα και η
υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, καθώς και οι δίαιτες «πείνας» αναγκάζουν το όργανο να λειτουργεί στο μέγιστο.

ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ
ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

PWR MAN

PWR – Από το Αγγλικό POWER – Δύναμη.

Η APL δημιούργησε μια καινοτομία στο πεδίο της
υγιεινής φροντίδας των ιδιαίτερων στιγμών για άνδρες
και γυναίκες : οι παστίλιες PWR Man και PWR Woman
είναι ένα μοναδικό προϊόν «για εκείνον» και «για
εκείνη» που βοηθάει να βελτιωθεί η κατάσταση των
ουρογενετικών και αναπαραγωγικών συστημάτων
καθώς και να διατηρηθεί η δραστηριότητα και ο
αυθορμητισμός της ιδιωτικής ζωής.

Η σεξουαλική υγεία είναι ένας σημαντικός παράγων
στην ζωή οποιουδήποτε άνδρα.

Επιθετικό περιβάλλον, έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, παχυσαρκία, άγχος, κακές συνήθειες και διάφορες φλεγμονώδεις διαδικασίες οδηγούν συχνά σε παθολογίες του
ουρογενετικού συστήματος, περιορίζοντας την ελευθερία και την ενεργητικότητα του δυνατότερου φύλου.

Τα ανδρικά προβλήματα υγείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες – και οι παστίλιες PWR Man μπορούν να αντιμετωπίσουν και τις τρεις.

Πτώση της δραστηριότητας και χρόνια κόπωση. Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο PWR Man δυναμώνουν το σώμα, αυξάνουν την δραστηριότητα και
γεμίζουν τον άνδρα με δύναμη και θάρρος.
Δυσλειτουργίες στις ιδιωτικές στιγμές. Τα εκχειλίσματα φυτών, που είναι η βάση των παστίλιων PWR Man, ενισχύουν την libido και προκαλούν φυσική στύση. Ένα μοναδικό
σετ συστατικών βοηθάει να αποφεύγεται η πρόωρη εκσπερμάτιση.
Δυσλειτουργίες του ουρογενετικού συστήματος. Ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών στο PWR Man παρέχει θρεπτική υποστήριξη στον αδένα του προστάτη και προκαλεί
επαναρρόφηση των βλαβών. Μειώνει τις εκδηλώσεις προστατίτιδας, βελτιώνει την ούρηση και καθυστερεί την πρόοδο του προστατικού αδενώματος.

Ο ΧΡΟΝΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΕ
ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ!

PWR WOMAN

PWR – Από το Αγγλικό POWER – Δύναμη.

H APL πέτυχε μια καινοτομία στο πεδίο της υγείας των
ιδιαίτερων σχέσεων ανδρών και γυναικών : οι παστίλλιες
PWR Man και PWR Woman είναι ένα μοναδικό προϊόν για
δύο, για «εκείνον» και «εκείνη» που βοηθάει στην
βελτίωση της κατάστασης του ουρογενετικού και
αναπαραγωγικού συστήματος και ταυτόχρονα
συντηρεί την δραστηριότητα και τον αυθορμητισμό της
ιδιωτικής ζωής.

Το γυναικείο σώμα είναι ένα μεγάλο εύθραυστο
σύστημα που απαιτεί συνεχή προσοχή και προσεκτική
συντήρηση.

Παρ’ όλα αυτά, οι σύγχρονες γυναίκες όλο και λιγότερο βρίσκουν τον χρόνο και την δυνατότητα να ακούσουν τα σώματά τους. Έχουν πολλές ευθύνες, και μερικές φορές
μπορούν να ξεχάσουν εντελώς ότι η ομορφιά αρχίζει από μέσα μας.

Εν τω μεταξύ, η ορμονική ανισορροπία που προκαλείται από το άγχος και το κακό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες, όπως αύξηση του βάρους,
μειωμένη λίμπιντο (ερωτική διάθεση) ακόμη και αγονία. Η ζωή των σύγχρονων γυναικών συχνά περιπλέκεται από διάφορες λοιμώξεις, φλεγμονές και όγκους, έτσι ώστε αυτά να
τις κάνουν να ανησυχούν για την προσωπική τους ζωή.

Οι συμπυκνωμένες παστίλιες PWR-Woman βοηθούν στην αποκατάσταση και διατήρηση της ομορφιάς μιας ανθίζουσας νεότητας, λύνοντας τρία κύρια προβλήματα της «ιδιωτικής»
υγείας των γυναικών:

  • Ορμονική ανισορροπία και ψυχοσωματικό άγχος. Το σύμπλεγμα των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων που βρίσκεται στο PWR-Woman βοηθάει να ομαλοποιηθεί το
    ορμονικό επίπεδο, ανακουφίζει από το ψυχολογικό άγχος, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ένα αποτέλεσμα αποκατάστασης και τόνωσης.
  • Διαταραχές της «ιδιωτικής» ζωής. Τα εκχυλίσματα φυτών, που είναι η βάση των παστιλλιών PWR-Woman, αυξάνουν την λίμπιντο και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη
    της ικανότητας για πολλαπλούς οργασμούς κατά τις ιδιαίτερες στιγμές.
  • Τα συστατικά του PWR-Woman απαλύνουν τα αποτελέσματα της ορμονικής ανισορροπίας, βελτιώνουν την θρέψη των ιστών του γυναικείου σώματος και ομαλοποιούν την ισορροπία ενέργειας, καθώς επίσης επιβραδύνουν την ανάπτυξη των διαδικασιών που εξαρτώνται από τις ορμόνες
    οστεοπόρωση, όγκοι, κλπ.

Share This