Τί είναι ο Βιοσυντονισμός?

Βιοσυντονισμός ονομάζεται η μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας μέσω συχνοτήτων. Βασίζεται στο φυσικό φαινόμενο των ταλαντώσεων. Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Τί είναι ο Βιοσυντονισμός
Βιοσυντονισμός ονομάζεται η μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας μέσω συχνοτήτων. Βασίζεται στο φυσικό φαινόμενο των ταλαντώσεων. Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις.
Οι πιο συνηθισμένες εφαρμογές βιοσυντονισμού

1. Μυοσκελετικά & πόνοι:
Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και σε νεαρές ηλικίες, ταλαιπωρούνται σήμερα από χρόνια προβλήματα πόνου.
Οι συνηθέστερες παθήσεις είναι: Αυχενικό σύνδρομο, Πόνοι μέσης/οσφυαλγία, Ισχιαλγία, Τενοντίτιδα, Περιαρθρίτιδα, Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, Επικονδυλίτιδα, Άκανθος, Οστεοαρθρίτιδα, Πόνοι μέσης/οσφυαλγία, Πόνοι περιόδου, Πονοκέφαλος/ημικρανία, Αρθριτικοί/ρευματικοί πόνοι, Μυϊκοί πόνοι, Ψύξη, «πιάσιμο», Πόνοι από τραυματισμούς/θλάσεις, κ.α.
Εκτός αυτού, έχει θεαματικά αποτελέσματα στην θεραπεία των καταγμάτων και στην αποκατάστασή τους.

2. Εκτίμηση την κατάστασης της υγείας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος:
Μία γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα του οργανισμού είναι. Με το διαγνωστικό μας μηχάνημα μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε μια αξιόπιστη εκτίμηση του μυοσκελετικού – κυκλοφορικού – πνευμονολογικού – πεπτικού – ουροποιητικού – ανοσοποιητικού – ενδοκρινικού συστήματος και της λειτουργίας του εγκεφάλου.

3.Ανίχνευση & θεραπεία παρασίτων, ιών, μικροβίων, βακτηρίων, μυκητών στον ανθρώπινο οργανισμό:
• Αποπαρασίτωση: Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει παράσιτα έτσι και το ανθρώπινο σώμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι επιλέγουμε να αποπαρασιτώσουμε τα κατοικίδιά μας αλλά όχι εμάς.
Ο πιο γρήγορος τρόπος να εισχωρήσουν οι προνύμφες των παρασίτων στον οργανισμό μας είναι μέσω μολυσμένων τροφών: ανεπαρκώς πλυμένων φρούτων και λαχανικών, αίμα -ανεπαρκώς ψημένων και βρασμένων κρέατος, ψαριών, αβγών καθώς και χαβιαριού. Υψηλή συγκέντρωση παρασίτων έχουμε στα χοιρινά προϊόντα του εμπορίου (μπέικον, λουκάνικα, σαλάμια κλπ). Παράσιτα έχει επίσης το στάσιμο νερό στις διάφορες λίμνες.
Ένας άλλος τρόπος να κολλήσουμε παράσιτα είναι μέσω των κατοικίδιών μας. Τα περισσότερα ζώα έχουν μέσα τους μια σειρά από παράσιτα και τ’ αυγά τους συχνά καταλήγουν στο περιβάλλον μέσω των περιττωμάτων του ζώου. Απ’ τα περιττώματα μεταφέρονται στο τρίχωμα του ζώου, και ο άνθρωπος μπορεί να μολυνθεί μ’ αυτά όταν χαϊδεύει το κατοικίδιό του, ή ακόμα και μέσω του αέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, τα οποία αγαπάνε τα ζωάκια τους, καθώς και γιατις εγκύους και τους αρρώστους, το ανοσοποιητικό σύστημα των οποίων είναι ήδη αδύνατο.
Τέλος, το δέρμα, η άμυνα του οποίου έχει γίνει πιο αδύνατη απ’ τα διάφορα χημικά συστατικά των κρεμών και των σαμπουάν, δεν είναι σε θέση να σταματήσει τα βακτηρίδια.

Τι εξετάζει (διάγνωση) ο Βιοσυντονισμός;

Η Συσκευή του Βιοσυντονισμού εξετάζει διαταραχές στους Σωματο-Μεσημβρινούς ώστε να διαπιστωθεί αν το σώμα βρίσκεται σε ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ-ΑΔΥΝΑΜΙΑ-ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ και προσδιορίζει τι χρειάζεται για να διορθωθεί η διαταραχή ώστε να επανέλθει ο οργανισμός στη φυσιολογική Βιοενεργειακή λειτουργία του πάντα με τη χρήση Βιοενεργειακής ψυχοσωματικής εξισορρόπισης και της φυσικής υγιεινής.

Πού αποσκοπεί η μέθοδος του βιοσυντονισμού;

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Κάθε άνθρωπος διακατέχεται από το φυσικό, το πνευματικό και το ενεργειακό του επίπεδο. Πριν εκδηλωθούν ασθένειες στο φυσικό επίπεδο προϋπάρχουν διαταραχές στο πνευματικό/ψυχικό ή ενεργειακό πεδίο. Όσοι περισσότεροι απ’ αυτούς τους παράγοντες εντοπιστούν κι εξουδετερωθούν τόσο καλύτερο και μονιμότερο το αποτέλεσμα. Σ’ αυτούς τους παράγοντες συγκαταλέγονται η επίδραση αρνητικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, η συσσώρευση ενέργειας σε σημεία εξωτερικών ή εσωτερικών ουλών του σώματος, η ελλιπής αποτοξινωτική λειτουργία του οργανισμού, η μυκητίαση του εντέρου, η ύπαρξη μικροοργανισμών και τοξινών που δρουν επιβαρυντικά προς το ανοσοποιητικό σύστημα, η κακή αφομοίωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων και τα μπλοκαρίσματα σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια.

Πως μπορεί να με ωφελήσει;
Βιοσυντονισμός ονομάζεται η μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας μέσω συχνοτήτων. Βασίζεται στο φυσικό φαινόμενο των ταλαντώσεων. Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις.
Τι απαντήσεις δίνει ένα τεστ βιοσυντονισμού;

Με το τεστ βιοσυντονισμού μπορεί να ανακαλυφθεί ο επιβαρυντικός παράγοντας που δημιούργησε την ασθένεια.
Ποιές είναι οι ασθένειες που μπορούμε να διαγνώσουμε με το τεστ βιοσυντονισμού;

 

 • Αυτοάνοσες διαδικασίες ,
 • Αλλεργίες και οξείες
 • Φλεγμονές όχι μόνο αν υπάρχουν στον οργανισμό, που βρίσκονται και που οφείλονται, δηλαδή την αιτία.
 • Γεωπαθητικό φορτίο όπου μπορεί να προκαλέσει #αρρυθμία, #κούραση, #αϋπνία αλλά μέχρι και #καρκίνο
 • Ραδιενεργό φορτίο από τις εξετάσεις
 • Ηλεκτρομαγνητικό φορτίο από τα κομπιούτερ, κινητά, wi-fi , τηλεοράσεις, φούρνοι μικροκυμάτων
 • Βαρέα μέταλλα από τα μαύρα σφραγίσματα και τα εμβόλια
 • Οικοτοξίνες από πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά όπως λακ , αντικουνουπικά, χρώματα , μπογιές κ.τ.λ
 • Βενζολικούς δακτυλίους από τα φάρμακα που εκτός από τις τοξίνες δημιουργούν και κοίμηση του ανοσοποιητικού.
 • Ανεπάρκεια σε #μέταλλα #ιχνοστοιχεία, #ένζυμα, #ορμόνες #βιταμίνες, #τροφική αλλεργία όπου συμβάλλουν στην κυτταρική θρέψη του οργανισμού
 • Μικροβιακό φορτίο του οργανισμού που οφείλονται σε διάφορες ασθένειες
 • Ανίχνευση καλοηθών όγκων : #Υπερπλασίες, #Ινομυώματα, #Κύστες, #Κονδυλώματα, #Θηλώματα, #Πολύποδες
Πως γίνεται η συνεδρία με βιοσυντονισμό;

Η Συνεδρία με Βιοσυντονισμό γίνεται με τη βοήθεια μιας ειδικής Συσκευής. Η Συσκευή Βιοσυντονισμού πρέπει να έχει πιστοποίηση EU και ότι άλλο ζητά το κατά χώρα Υπουργείο Υγείας. Η Συσκευή Βιοσυντονισμού χρησιμοποιεί απλώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λαμβάνει από τον ασθενή. Ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ανθρώπου τροποποιεί αυτά τα σήματα με πιο συντονισμένα σήματα σε σχέση με τον οργανισμό αυτό. Με την βιοφυσική αυτή μέθοδο συντονισμού τροποποιείται το ενεργειακό πεδίο του οργανισμού, αυξάνεται η δύναμη του αμυντικού συστήματος και βελτιώνεται έτσι η κατάσταση ευεξίας.

Πόσο συχνά μπορεί/πρέπει να γίνεται η Συνεδρία με βιοσυντονισμό;

Ο οργανισμός επεξεργάζεται τα ευεργετικά σήματα για τουλάχιστον 5 με 10 μέρες μετά τη Συνεδρία. Γι’ αυτό το λόγο, σε χρόνια περιστατικά, συνιστάται η επανάληψη της Συνεδρίας ανά εβδομάδα ή ανά δεκαήμερο. Μπορεί, όμως, το μεσοδιάστημα να είναι αρκετά μεγαλύτερο, όπως π.χ. τρεις εβδομάδες στην περίπτωση κάποιων ορμονικών διαταραχών.
Ωστόσο, σε οξεία περιστατικά, όπως π.χ. πυρετός, ίωση κι έντονος δυσφορία, η επανάληψη μπορεί να γίνει πολύ πιο σύντομα, ακόμα και κάθε μέρα.
Αν η επόμενη Συνεδρία με βιοσυντονισμό δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο συνιστάμενο χρονικό πλαίσιο δεν επηρεάζεται αρνητικά η έκβαση της Συνεδρίας. Η τακτική εφαρμογή της επισπεύδει το αποτέλεσμα, αλλά εάν υπάρξουν αναβολές τότε απλά καθυστερεί τα ευεργετικά αποτελέσματα.

Μπορεί ο βιοσυντονισμός να διαγνώσει συγκεκριμένες ασθένειες;

Με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού δεν διαγνώσκονται παθήσεις, όπως με την κλασσική ιατρική. Δηλαδή, δεν διαπιστώνονται και κατονομάζονται ασθένειες, όπως: αλλεργικό άσθμα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, υποθυρεοδισμός, ινομυαλγία, κ.α. Με τη μέθοδο αυτή, εντοπίζονται διαταραχές στα ενεργειακά συστήματα (όργανα) και τα ενεργειακά κέντρα του οργανισμού. Επίσης, ταυτοποιούνται οι παράγοντες που επιβαρύνουν τη λειτουργία του σώματος. Έτσι, π.χ. διαπιστώνοντας ότι υπάρχει τροφική δυσανεξία ως προς τη πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλατος, εξηγούμε στον εξεταζόμενο ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται μια ευρεία γκάμα συμπτωμάτων: δερματικές αντιδράσεις, εμφάνιση βλέννης στο αναπνευστικό σύστημα, γαστρεντερικές αντιδράσεις, κ.α. Πιο συγκεκριμένα, αν ο ασθενής έχει συμπτώματα του γαστρεντερικού συστήματος, με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού μπορεί απλώς να διαπιστωθούν οι παράγοντες που προκαλούν τα συμπτώματα αυτά, όπως π.χ. η δυσανεξία προς τα γαλακτοκομικά, χωρίς όμως να μπορεί να καθοριστεί εάν πρόκειται για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, τη νόσο του Crohn ή την ελκώδη κολίτιδα. Για το διαχωρισμό αυτό, πρέπει να γίνουν κλινικές εξετάσεις, όπως κολονοσκόπηση και βιοψία του εντέρου.
Όλες οι εξετάσεις με Βιοσυντονισμό δεν αναγνωρίζονται από την κλασσική ιατρική.

Πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος του βιοσυντονισμού;

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού έχει δείξει ότι έχει ευεργετικά αποτελεσματα σε ποσοστά πάνω από το 80% των ανθρώπων που την εμπιστεύτηκαν. Αυτό σημαίνει ότι οι 8 από τους 10 με παρόμοια συμπτώματα βρίσκουν πλήρη ανακούφιση ή αξιόλογη βελτίωση στα προβλήματά τους. Περίπου το 13% βρίσκει μικρή βελτίωση ενώ το 6% δεν έχει καμιά αλλαγή.

Πόσο θα κρατήσει το ευεργετικό αποτέλεσμα του Βιοσυντονισμού;

Είναι προφανές ότι μερικές Συνεδρίες με Βιοσυντονισμό δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ευεξία, επ’ αόριστον. Μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο ανά εξάμηνο ή ανά έτος. Ο Ολιστικός σας επιστήμονας θα σας δώσει αναλυτικότερες πληροφορίες, ανάλογα την περίπτωση.

About Our Services

Τέστ Βιοσυντονισμού
Με ένα τεστ βιοσυντονισμού μπορείτε να δείτε άμεσα όσα παράσιτα υπάρχουν στον οργανισμό σας και ευθύνονται για πολλές ασθένειες
Αν ενδιαφέρεστε
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο 213 045 0161
Τηλ. για ραντεβού: 698 792 1549
& στο e-mail: info@bioweb.gr
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !

 

 

Κάντε το πρώτο βήμα στην Υγεία. Κλείστε ένα ραντεβού

Flexible appointments and urgent care.

Καλέστε — 213 045 0161

7 + 12 =

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

24/7 service. Same Day Appointments are Available.

213 045 0161

info@bioweb.gr

Φειδίου 6 (5ος όροφ.), 106 78 ΑΘΗΝΑ

Share This