Επικοινωνήστε Μαζί μας

Κάντε το πρώτο βήμα στην Υγεία. Κλείστε ένα ραντεβού

Και ενημερωθείτε για τις τελευταίες αποκλειστικές, ολοκληρωμένες και πιο προηγμένες μεθόδους αποτοξίνωσης.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σε 2 εργάσιμες μέρες προκειμένου να επικυρώσει το ραντεβού σας.

Contact a Specific Department

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία!

Όλοι μπορούν να απολαύσουν το όφελος του Βιοσυντονισμού, είτε είναι νεογέννητοι είτε 100 ετών! Είναι μια ασφαλής και ήπια θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ανθρώπων όλων των ηλικιών. Είναι μη επεμβατική χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες και δεν απαιτεί φαρμακευτική αγωγή.

Η συμβουλευτική συνεδρία είναι 100% ανέξοδη, ανώδυνη και αξιόπιστη, χωρίς δεσμεύσεις για οποιαδήποτε αγορά! Μέσα σε μία ώρα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει όλες τις  πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει πως μπορεί να βοηθηθεί στη θεραπεία πολλών διαφορετικών ζητημάτων, όπως, χρόνιους πόνους και φλεγμονώδεις νόσους, ήπαρ, νεφρικά και εντερικά προβλήματα, candida, αλλεργίες και δυσανεξίες, ανοσολογικά προβλήματα, νευρολογικές, ορμονικές και δερματικές διαταραχέςκαι ν’αποκτήσει μία πλήρη εικόνα των διαθέσιμων λύσεων που μπορεί να έχει ανάλογα με τις εξατομικευμένες του ανάγκες.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας, απλά συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά. Το ραντεβού μπορεί να γίνει είτε στα κεντρικά μας γραφεία είτε σε ένα κέντρο Βιοσυντονισμού μας. Συμπληρώνοντας το τηλέφωνό σας μας δίνετε τη δυνατότητα να σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε τον χώρο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί.

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της αφάρμακης μη επεμβατικής θεραπείας.

Είστε μόνο ένα «κλικ» μακριά από την καλύτερη υγεία!

Email Us

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΤΗΛ: 213-045-0161

ΚΙΝ: 698 792 1549

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

info@bioweb.gr

sales@bioweb.gr

support@bioweb.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Φειδίου 6 (5ος όροφ.), 106 78 ΑΘΗΝΑ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

24/7 service. Same Day Appointments are Available.

213 045 0161

info@bioweb.gr

Φειδίου 6 (5ος όροφ.), 106 78 ΑΘΗΝΑ

Share This