ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Εναλλακτική μέθοδος θεραπείας

Οφέλη της Ομοιοπαθητικής

Πρώτον, γιατί είναι μια μέθοδος φυσική, μη επεμβατική.

Δεύτερον, είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε το περιεχόμενο της κάψουλας να λιώσει στο στόμα σας.

Τρίτον, είναι ουσιαστικά αβλαβής σε περίπτωση που δεν έχει δοθεί το κατάλληλο φάρμακο, δε θα σας προκαλέσει βλάβη.

Τέταρτον, είναι οικονομική.

Δημήτριος Ραμαντζάς

Δημήτριος Ραμαντζάς

Ιατρός Ομοιοπαθητικός, ειδικευμένος στην Κυτταρολογία

Έχω γεννηθεί στις 21 Ιουνίου 1964 στην Αθήνα.

Είμαι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έκανα 5ετή άσκηση ειδικότητας (1992-1998) στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά Πειραιά, στην Παθολογική Ανατομική και Κυτταρολογία. Έλαβα κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο της ειδικότητας της Κυτταρολογίας το 1998. Επίσης κατόπιν εξετάσεων μετά από τριετή εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική από την Ε.Ε.Ο.Ι. (Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής) έλαβα το δίπλωμα της Ομοιοπαθητικής, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών αναγνωρισμένο από την ECH (Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ομοιοπαθητική) και υπό την αιγίδα της LMHI (Liga Medicorum Homeopathica Internationalis).

Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Μέλος της Ελληνικής Κυτταρολογικής Εταιρείας. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Αντεπιστέλλον μέλος της Ελληνικής Εταιρείας εναντίον του καρκίνου του Πνεύμονος.

Έχω λάβει μέρος σε εργασίες, άρθρα, ημερίδες και συνέδρια. Ομιλώ Αγγλικά και Ιταλικά. Διατηρώ από το 1999 Νόμιμο Ιδιωτικό Ιατρείο.

Ιατρείο:

Δέχεται κατόπιν ραντεβού Καθημερινά: από Δευτέρα έως Παρασκευή Πρωί & Απόγευμα

Διεύθυνση: Ομήρου 53, 1ος όροφος

Τ.Κ. 17121 Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210 93.18.881

Κιν: 6945 89.56.89

Ιστότοπος: Omiopathitiki.com

Ομοιοπαθητική

Φυσική, Υγιής, Αβλαβής

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας που αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν ολοκληρωμένη οντότητα που περιλαμβάνει τη διανοητική, ψυχική και σωματική πλευρά του ατόμου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Πρώτον, γιατί είναι μια μέθοδος φυσική, μη επεμβατική.

Δεύτερον, είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε το περιεχόμενο της κάψουλας να λιώσει στο στόμα σας.

Τρίτον, είναι ουσιαστικά αβλαβής σε περίπτωση που δεν έχει δοθεί το κατάλληλο φάρμακο, δε θα σας προκαλέσει βλάβη.

Τέταρτον, είναι οικονομική. Το κόστος της κάψουλας ή του χαπιού είναι ελάχιστο, της τάξης του ενός ευρώ ή και λιγότερο.

Τέλος δε, είναι ελπιδοφόρα. Όταν εφαρμοστεί σωστά στηρίζει τις δυνάμεις του οργανισμού να αντιδράσει και παράγει, πολλές φορές μόνιμα αποτελέσματα. Η ομοιοπαθητική δε φοβάται τις ασθένειες, το μόνο που απαιτείται είναι υπομονή για να αξιολογηθούν τα θαυμάσια αποτελέσματα της στις περισσότερες περιπτώσεις.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Είναι φαρμακευτικά σκευάσματα υπό τη μορφή: σταγόνων, κοκκίων, καψουλών, χαπιών, σφαιριδίων και αλοιφών.

Παρασκευάζονται από υπεύθυνα εργαστήρια και φαρμακευτικές εταιρείες, που ελέγχουν επιστημονικά όλες τις διαδικασίες παραγωγής τους. Διατίθενται από συγκεκριμένα φαρμακεία που έχουν τη σήμανση πώλησης ομοιοπαθητικών φαρμάκων.

Συνταγογραφούνται από έγκυρους και έγκριτους ιατρούς. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα από το φυτικό, το ζωικό και το ορυκτό βασίλειο και η δραστική τους ουσία είναι σε υπεραραιωμένη μορφή.

 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Είναι ένας εκτεταμένος ιατρικός διάλογος που περιλαμβάνει, πέραν της ενδεχόμενης ιατρικά φυσικής εξέτασης, την ενημέρωση του ιατρού για τις παρακλινικές εξετάσεις και απαντήσεις, καθώς και του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς.

Συνεχίζεται με μία σειρά ερωτήσεων που αφορούν τα διανοητικά, συναισθηματικά και σωματικά συμπτώματα, καθώς και πλήθος άλλων ερωτημάτων που αφορούν τον ασθενή, της έξεις και τις συνήθειες του. Η διάρκεια, κατά μέσο όρο, είναι περίπου 1 με μιάμιση ώρα. Η σχολαστικότητα των ερωτήσεων αφορά στην προσπάθεια του ιατρού να συλλέξει, όσο το δυνατόν, περισσότερες πληροφορίες με σκοπό να μπορέσει να βρει το κατάλληλο φάρμακο για την περίπτωση του.

Πολλές φορές μερικές ερωτήσεις, μπορεί να φανούν ανούσιες, στις απαντήσεις τους όμως μπορεί να κρύβεται το μυστικό της επιτυχούς αντιμετώπισης του προβλήματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξετε υπομονή κι εμπιστοσύνη και σε χρόνια προβλήματα, λίγη παραπάνω καρτερία για την επάνοδο στη φυσιολογική κατάσταση.

 

Κάντε το πρώτο βήμα στην Υγεία. Κλείστε ένα ραντεβού

Flexible appointments and urgent care.

Καλέστε — 213 045 0161

5 + 9 =

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

24/7 service. Same Day Appointments are Available.

213 045 0161

info@bioweb.gr

Φειδίου 6 (5ος όροφ.), 106 78 ΑΘΗΝΑ

Share This