ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Υγεία, Ομορφιά και Νεότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οφέλη της Κβαντικής Θεραπείας προσώπου

  • ΔΙΑ­ΤΗ­ΡΗ­ΣΗ­ ΝΕ­Α­ΝΙ­ΚΗ­Σ Ε­ΠΙ­ΔΕΡ­ΜΙ­ΔΑΣ
  • ΕΝΙ­ΣΧΥ­ΣΗ­ ΤΩ­Ν ΜΑΛ­ΛΙΩ­Ν ΚΑΙ­ ΝΥ­ΧΙΩΝ
  • ΚΑ­ΘΑ­ΡΙ­ΣΜΟ­ ΤΗ­Σ Ε­ΠΙ­ΔΕΡ­ΜΙ­ΔΑ­Σ ΚΑΙ­ Ε­ΞΑ­ΛΕΙ­ΨΗ­ ΦΛΕΓ­ΜΟ­ΝΩΝ
  • ΑΠΟ­ΚΑ­ΤΑ­ΣΤΑ­ΣΗ­ Υ­ΓΕΙΑ­Σ Ο­ΛΟΥ­ ΤΟΥ­ ΟΡ­ΓΑ­ΝΙ­ΣΜΟΥ

Tο ορατό φως έχει μια ευρεία φασματικό σύνθεση χρώματος που αποτελείται από ακτινοβολία με διαφορετικά εύρη κύματος και συχνότητες. Κάθε χρώμα μπορεί( να έχει κάποια επίδραση σε ορισμένα όργανα ή συστήματα μέσω των αισθητήρων της επιδερμίδας. Μια τέτοια επίδραση λαμβάνει χώρα με βάση την αρχή της αντίστροφης αντανακλαστικής σύνδεσης στις ζώνες Zakharyin-Ged, οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα μέρη του σώματος, μεταξύ άλλων και στο πρόσωπο και λαιμό.

Με την αντανακλαστική δράση στις νευρικές απολήξεις και την ενεργοποίηση της σύνθεσης των βιολογικά ενεργών ουσιών. n κβαντική εφαρμογή αποκαθιστά την ισορροπία των συστημάτων του οργανισμού και συμβάλλει στην αποκατάσταση της λειτουργίας τους.

Τα αποτελέσματα της κοσμετολογικής εφαρμογής σε συνδυασμό με την ρύθμιση των οργάνων είναι άκρως εντυπωσιακά, επειδή μέσω του φωτονικού εξαρτήματος επιτυγχάνουμε ανόρθωση και ενδυνάμωση των ιστών του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο μεσαίο τμήμα του δέρμα-τος, στο χόριο, σε κυτταρικό επίπεδο. Όταν επαναληφθούν οι εφαρμογές για διάστημα τριών τουλάχιστον εβδομάδων, το αποτέλεσμα γίνεται μόνιμο και έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος του πελάτη, δηλαδή η διατήρηση της υγείας, ομορφιάς και νεότητας για πολλά χρόνια. 

Ο μηχανισμός επίδρασης έγκειται στο γεγονός ότι, μέσα σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο υπάρχουν φωτοαισθητήρες-δέκτες. που αντιλαμβάνονται το φως. Οι φωτοδέκτες αυτοί υποστηρίζουν την υγιή ισορροπία στο εσωτερικό του κυττάρου, και υπό την επίδραση της κβαντικής ακτινοβολίας βελτιώνουν το μεταβολισμό συνολικά.

Μαρτυρίες της Κβαντικής Θεραπείας προσώπου

 

Διαδικασία ανάπλασης προσώπου και εξάλειψης ρυτίδων με την μέθοδο κβαντικής θεραπείας προσώπου.

  1. Η διαδικασία είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη
  2. Ο χρόνος θεραπείας είναι μόνο  20 λεπτά
  3. Το αποτέλεσαμε είναι άμεσα ορατό

Κάντε το πρώτο βήμα στην Υγεία. Κλείστε ένα ραντεβού

Flexible appointments and urgent care.

Καλέστε — 213 045 0161

14 + 5 =

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

24/7 service. Same Day Appointments are Available.

213 045 0161

info@bioweb.gr

Φειδίου 6 (5ος όροφ.), 106 78 ΑΘΗΝΑ

Share This