ΕΙΔΙΚΟΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ – SUPERVISOR BRT ACADEMY ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ BUSINESS PROCESS TECHNOLOGIES ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ PROGRESSIVE STUDIES UNIVERSITY

Οι Έλληνες φιλόσοφοι Δημόκριτος και Λεύκιππος υποστήριξαν ότι η ύλη ήταν φτιαγμένη από ελάχιστα, αόρατα μέρη που ονομάζονταν άτομα, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος. Επαγγελματίες γιατροί της αρχαίας Ελλάδας έμαθαν επίσης ότι οι ηλεκτρικές αντιδράσεις που εκπέμπονται από τα ηλεκτρικά χέλια στα κλινικά ποδόλουτρα ανακούφιζαν τον πόνο και παρήγαγαν μία ευνοϊκή επιρροή στην κυκλοφορία του αίματος.

Oι γιατροί Λάργος και Διοσκουρίδης τεκμηρίωσαν ουσιώδη θεραπευτικά αποτελέσματα με ηλεκτρικά φορτία στις κυκλοφορικές διαταραχές και στην διαχείριση του πόνου από νευραλγίες, πονοκεφάλους και αρθρίτιδες.

Στη συνέχεια πολλοί Ευρωπαίοι γιατροί χρησιμοποίησαν ελεγχόμενα ηλεκτρικά φορτία από ηλεκτροστατικές γεννήτριες σχεδόν αποκλειστικά για πολυάριθμα ιατρικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των πόνων τραύματος και κυκλοφορικών διαταραχών. Επίσης, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος ανέφερε ανακούφιση από τον πόνο με την χρήση ηλεκτρικών φορτίων για καταστάσεις όπως «ψύξη».

Οι Ρώσοι διεξήγαγαν εκτεταμένες μελέτες σε περισσότερους από 25.000 ανθρώπους και δημιούργησαν ένα ακριβές σύστημα ανάλυσης και ενίσχυσης της ενεργητικής υγείας των οργάνων, καθώς και την σύνδεσή τους με συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος (δερματικές – σπλαγχνικές ζώνες).

Το ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή, γιατί επιτρέπει τον άνετο και μη επεμβατικό έλεγχο, για την ενίσχυση της υγείας των κοσμοναυτών. Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν αναπτύξει συσκευές που είναι καινοτόμες και πρωτοποριακές. Ως αποτέλεσμα της δράσης αυτών των συσκευών, ένα αποδυναμωμένο όργανο λαμβάνει την ενέργεια που απαιτείται για την κανονική λειτουργία του, το οποίο αναδιανέμεται σε ευρεία κλίμακα, αποκαθιστώντας τη λειτουργικότητα των επηρεασμένων οργάνων. Με αυτόν τον τρόπο οι συσκευές αυτές επιτρέπουν σε κάποιον με τη βοήθεια ενός αδύναμου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, να προκαλέσουν ένα βιοσυντονισμό των οργάνων και των συστημάτων και έτσι την εναρμόνιση της λειτουργίας του συνόλου του οργανισμού.

Χιλιάδες άνθρωποι κατάφεραν να μειώσουν τις δόσεις των φαρμάκων και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν σταματήσει τη λήψη τους και έχουν επανακτήσει άριστη υγεία. Αν και στην Αμερική δεν είναι αναγνωρισμένη η ιδιότητα του βιοσυντονισμού (επίσημα), ο Αμερικάνικος στρατός τις χρησιμοποίησε κατά κόρον για πειραματικούς λόγους και στους 2 πολέμους του Ιράκ, για διάγνωση και ανίχνευση πιθανών παραγόντων βιολογικού και βιοχημικού πολέμου που είχαν ίσως εισχωρήσει στον οργανισμό των στρατιωτών.

 

Ludmila Harcenco
Ludmila Harcenco

ΕΙΔΙΚΟΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ – SUPERVISOR BRT ACADEMY
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ BUSINESS PROCESS TECHNOLOGIES
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ PROGRESSIVE STUDIES UNIVERSITY

Share This