ΕΙΔΙΚΟΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ – SUPERVISOR BRT ACADEMY ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ BUSINESS PROCESS TECHNOLOGIES ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ PROGRESSIVE STUDIES UNIVERSITY

1. Μυοσκελετικά & πόνοι:

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και σε νεαρές ηλικίες, ταλαιπωρούνται σήμερα από χρόνια προβλήματα πόνου.

Οι συνηθέστερες παθήσεις είναi:

Αυχενικό σύνδρομο, Πόνοι μέσης/οσφυαλγία, Ισχιαλγία, Τενοντίτιδα, Περιαρθρίτιδα, Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, Επικονδυλίτιδα, Άκανθος, Οστεοαρθρίτιδα, Πόνοι μέσης/οσφυαλγία, Πόνοι περιόδου, Πονοκέφαλος/ημικρανία, Αρθριτικοί/ρευματικοί πόνοι, Μυϊκοί πόνοι, Ψύξη, «πιάσιμο», Πόνοι από τραυματισμούς/θλάσεις, κ.α.
Εκτός αυτού, έχει θεαματικά αποτελέσματα στην θεραπεία των καταγμάτων και στην αποκατάστασή τους.

2. Εκτίμηση την κατάστασης της υγείας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος:

Μία γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα του οργανισμού είναι. Με το διαγνωστικό μας μηχάνημα μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε μια αξιόπιστη εκτίμηση του μυοσκελετικού – κυκλοφορικού – πνευμονολογικού – πεπτικού – ουροποιητικού – ανοσοποιητικού – ενδοκρινικού συστήματος και της λειτουργίας του εγκεφάλου.

3. Ανίχνευση & θεραπεία παρασίτων, ιών, μικροβίων, βακτηρίων, μυκητών στον ανθρώπινο οργανισμό:

• Αποπαρασίτωση: Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει παράσιτα έτσι και το ανθρώπινο σώμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι επιλέγουμε να αποπαρασιτώσουμε τα κατοικίδιά μας αλλά όχι εμάς.
Ο πιο γρήγορος τρόπος να εισχωρήσουν οι προνύμφες των παρασίτων στον οργανισμό μας είναι μέσω μολυσμένων τροφών: ανεπαρκώς πλυμένων φρούτων και λαχανικών, αίμα -ανεπαρκώς ψημένων και βρασμένων κρέατος, ψαριών, αβγών καθώς και χαβιαριού. Υψηλή συγκέντρωση παρασίτων έχουμε στα χοιρινά προϊόντα του εμπορίου (μπέικον, λουκάνικα, σαλάμια κλπ). Παράσιτα έχει επίσης το στάσιμο νερό στις διάφορες λίμνες.
Ένας άλλος τρόπος να κολλήσουμε παράσιτα είναι μέσω των κατοικίδιών μας. Τα περισσότερα ζώα έχουν μέσα τους μια σειρά από παράσιτα και τ’ αυγά τους συχνά καταλήγουν στο περιβάλλον μέσω των περιττωμάτων του ζώου. Απ’ τα περιττώματα μεταφέρονται στο τρίχωμα του ζώου, και ο άνθρωπος μπορεί να μολυνθεί μ’ αυτά όταν χαϊδεύει το κατοικίδιό του, ή ακόμα και μέσω του αέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, τα οποία αγαπάνε τα ζωάκια τους, καθώς και γιατις εγκύους και τους αρρώστους, το ανοσοποιητικό σύστημα των οποίων είναι ήδη αδύνατο.
Τέλος, το δέρμα, η άμυνα του οποίου έχει γίνει πιο αδύνατη απ’ τα διάφορα χημικά συστατικά των κρεμών και των σαμπουάν, δεν είναι σε θέση να σταματήσει τα βακτηρίδια.

 

• Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στον οργανισμό:

Μπορούμε να διαπιστώσουμε αν ένας άνθρωπος έχει μολυνθεί παρατηρώντας την εξωτερική του όψη, κάποιες δυσλειτουργίες στον οργανισμό του: σπυριά, σμηγματόρροια, φακίδες, πρόωρες ρυτίδες στο πρόσωπο, πρόωρη φαλάκρα, HPV, σκασίματα στις φτέρνες, ξεφλούδισμα και σπάσιμο των νυχιών, χρόνιες αμυγδαλίτιδες, πολύποδες, ροχαλητό.

 

• Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στις γυναίκες:

Πόνοι, φλεγμονή στις ωοθήκες, επώδυνες έμμηνες ρύσεις (με αίμα), κούραση, διαταραχή του έμμηνου κύκλου. Στη συνέχεια σταδιακά αναπτυσσόμενο ίνωμα, μύωμα, ινοκυστική μαστοπάθεια, φλεγμονή των επινεφριδίων, της ουροδόχου κύστης και των νεφρών.

 

• Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στους άντρες:

Προστατίτιδα, σεξουαλική ανικανότητα και στη συνέχεια αδένωμα, κυστίτιδα, άμμος και πέτρες στα νεφρά, στην ουροδόχο κύστη. Λόγω της μόλυνσης είναι δυνατόν να δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα
Ο τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά είναι απλός, γρήγορος και δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
Πρόκειται για μια πολύ αποτελεσματική εναλλακτική θεραπευτική αγωγή που δρα μέσω του ηλεκτρισμού και των συχνοτήτων. Μακροχρόνιες έρευνες μοριακών βιολόγων, ανακάλυψαν ότι ο παλμός του συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος σε μια συγκεκεριμένη συχνότητα σκοτώνει τα παράσιτα που βρίσκονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτά περιλαμβάνουν όλους τους τύπους σκουληκιών, βακτηριδίων, ιών και μυκήτων καθώς και άλλους παθογόνους ιστούς.
Τα παράσιτα αλλά και ο άρρωστος ιστός είναι θετικά φορτισμένα. Η εισαγωγή του ασθενικού ρεύματος (προσθήκη αρνητικών ιόντων) μέσω της Ηλεκτροθεραπείας καταστρέφει τα παράσιτα αντιστρέφοντας την πολικότητα τους. Θυμηθείτε ότι ο υγιής ιστός είναι αρνητικά φορτισμένος.

Η θεωρία πίσω από αυτές τις μεθόδους βρίσκεται στο γεγονός πως κάθε ουσία ή οργανισμός δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα ή σε ένα συγκεκριμένο πεδίο συχνοτήτων. Π.χ. έχει βρεθεί πως το παράσιτο Fasciolopsis Buski δονείται στην συχνότητα περίπου των 434ΚΗz. Όταν τώρα αυτή η συχνότητα περάσει μέσα στο σώμα μας μέσω μιας γεννήτριας συχνοτήτων για μερικά λεπτά το παράσιτο αυτό εξολοθρεύεται. Αυτό συμβαίνει λόγω συντονισμού, όπως ακριβώς ένας υψηλός διαπεραστικός ήχος μπορεί να σπάσει ένα γυαλί. Έρευνες σε εργαστήρια έχουν αποδείξει πως πραγματικά αυτό συμβαίνει.
Η χρήση της μπορεί να γίνει παράλληλα με τη θεραπεία που σας έχει δώσει ο γιατρός σας ή προληπτικά, σε περιπτώσεις που νιώθετε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται έξτρα βοήθεια για να αποκρούσει μια επερχόμενη ασθένεια ή απλά για να τον βοηθήσετε να αποτοξινωθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την ιατρική γνωμάτευση ή/και θεραπεία.

4. Περιβαλλοντολογικές επιβαρύνσεις:

Το σύγχρονο περιβάλλον είναι γεμάτο τοξικές ουσίες. Στον αέρα, στην τροφή, ακόμα και στο νερό που πίνουμε. Ο βιοσυντονισμός μπορεί να δείξει αν υποβάλλουμε τον οργανισμό μας σε σημαντική έκθεση σε τοξικά για τις εγγενείς ανοχές του.

5. Πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών:

Φαίνεται ότι στην εποχή μας οι ορμονικές διαταραχές είναι ιδιαίτερα συχνές. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές, που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά η ορμονική αποκατάσταση βοηθάει σημαντικά. Επίσης, πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κ.τ.λ. οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές. Οι διαταραχές συνήθως προέρχονται από τη σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εξετάσεις που μπορούν να γίνουν με τις συσκευές του βιοσυντονισμού. Ο συνδυασμός της κατάλληλης εξέτασης με τις κατάλληλες θεραπείες οδηγούν στα μέγιστα αποτελέσματα.

6. Επάρκεια θρεπτικών ουσιών:

Αν και η διατροφή του μέσου Έλληνα είναι πλούσια σε θερμίδες, η κλινική εμπειρία δείχνει ότι πολλές σημαντικές θρεπτικές ουσίες απουσιάζουν. Οι κλασσικές εξετάσεις αίματος αδυνατούν να μας δείξουν με αξιοπιστία την πραγματική έλλειψη (όπως στο ασβέστιο του αίματος, που παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ το άτομο μπορεί να πάσχει από σημαντική οστεοπόρωση). Ο βιοσυντονισμός μπορεί να μας δώσει αρκετά πιο αξιόπιστες απαντήσεις για να θωρακίσουμε τον οργανισμό.

Με ένα τεστ βιοσυντονισμού μπορείτε να δείτε άμεσα όσα παράσιτα υπάρχουν στον οργανισμό σας και ευθύνονται για πολλές ασθένειες

Ludmila Harcenco
Ludmila Harcenco

ΕΙΔΙΚΟΣ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ – SUPERVISOR BRT ACADEMY
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ BUSINESS PROCESS TECHNOLOGIES
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ PROGRESSIVE STUDIES UNIVERSITY

Share This